Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo Holeby Landsbyordning
Mobil menu

Præsentation af Børnehave

Børnene kigger på naturen i skovbørnehaven, her undersøges en stub.

Udeliv

I landsbyordningens børnehave prioriterer vi udelivet højt. Vi har en stor dejlig legeplads med mange muligheder, hvor en stor del af vores aktiviteter foregår. Børnehaven ligger nær et stort parkområde med mange tur muligheder.

Skovgruppen holder til 8 km. fra Holeby i dejlige omgivelser ved Søholt gods. Børnene er ude hele dagen og færdes i den omliggende natur. De har alle deres aktiviteter udendørs i tætte relationer og i små grupper.

I børnehaven er det vigtigt for os, at alle børn og forældre føler sig velkommen og anerkendte, og at tillid og tryghed skabes i samarbejdet.

Vi vil i samarbejde med forældrene give børnene alsidige muligheder for læring og ruste dem til at tro på sig selv, så de kan indgå i sociale sammenhænge og rumme at børn og voksne er forskellige.

Leg er en væsentlig del af dagligdagen, og børnenes udvikling.

Økologi og miljø

Vi vægter en varieret og alsidig natur samt beskyttelse af miljøet højt.  Derfor lægger vi stor vægt på, at de fødevarer og materialer, som børnene omgiver sig med, er økologiske og for materialernes vedkommende er miljømærkede.

De fødevarer, vi spiser sammen med børnene, tilstræber vi er økologiske og med minimalt fedt og sukker indhold. 

Børnehaven deltager i projekt Sangglad, i samarbejde med Sangens hus og Nordea fonden. Projektet løber over tre år fra 2020 til 2023.